Mersin

Otobüste akılalmaz olay! Şoföre tekme tokat saldırdılar

17:55 28 Aralık 2019 7 Yorum Var
Otobüste akılalmaz olay! Şoföre tekme tokat saldırdılar

Mersin’in Tarsus ilçesinde yol kenarında giden kadına çarpıp, telefonunun kırılmasına sebep olduğu iddia edilen şoför tekme tokat dövüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, toplu taşıma şoförü Harun Özer (39), iddiaya göre kendisini sıkıştıran araç nedeniyle manevra yaparken yol kenarındaki kadının eline çarpıp, cep telefonunun düşmesine neden oldu. Kadının 3 yakını, daha sonra otobüslerin son durağına gidip, Özer'i darbetti.

CEP TELEFONU KIRILAN KADIN TEPKİ GÖSTERDİ

Tarsus ilçe merkezi ve Bahçe Mahallesi arasında toplu taşıma görevi yapan Harun Özer, iddiaya göre kendisini sıkıştıran araç nedeniyle manevre yaparken bir kadının eline çarpıp, cep telefonunun düşmesine neden oldu. İsmi öğrenilemeyen kadın, otobüse binerek cep telefonunun kırılmasına tepki gösterdi. Bunun üzerine şoför, zararının şikayet hattı aracılığıyla karşılanabileceğini belirterek, telefon numarası ve aracın plakasını verdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

YAKINLARI TEKME TOKAT SALDIRDI

Özer'in kullandığı toplu taşıma aracına çevrede kimsenin olmadığı son durağa yanaşırken, genç kadının yakını olduğu öne sürülen kimlikleri saptanamayan 3 kişi el kaldırdı. Özer, adres tarifi soracaklarını sanarak durup kapıyı açınca, 3 kişiden biri tarafından dövüldü.

"KAZA YAPAN SEN MİYDİN?"

Kendisine 'Kaza yapan sen miydin?' diye soran 3 kişiye 'evet' yanıtını verdikten sonra darbedilmeye başlandığını anlatan Özer, "Evet demeye fırsat kalmadan direkt bana saldırdı, beni darp etti. Diğerleri onu tutarken ben kaçtım. Aracıma bindikten sonra tekrar geldi, yeniden darp etti. Karakola giderek, şikayetçi oldum. Özür dilediğim halde bana bunu yaptılar" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bazı otobüs şöferleride çok ileri gidiyor....daha bugün Başakşehir-Bakırköy otobüsüne binmiştim,otobüs durakların uzağında durdu çoğu kez,duraklarda yolcu inceği zaman bütün kapıları açmadı,ön kapıdan indirme bindirme yaptı,yolcular daha inmeden 2-3 kez arabayı hareket ettirdi,çok sert frenler yaptı.otobüsün havalandırması olduğu halde açmadı,ve yine durak isimlerini gösteren kamerayı açmadı. gelde dövme şimdi.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gece gündüz direksiyon basında ekmeğini helalinden kazanmanın çabasında olan bu kardeşimize yapılan kesinlikle hakaret ve terbiyesizliktir. Gelip sorgusuz sualsiz yumruklayan insan dışı varlığın cezasını almasını ümit ediyoruz.
    Cevapla
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    sofere vuran ben kurdum dıyo ınsanları boluyo kın ve nefret uygusu ollusturuyor bundan dava acsa dırek ıcerı ozan o kadın aglar kocam dıye ne ettımde aradım onu
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende kürt’üm öylemi..ulan bu adam konyada,iç anadoluda,Trabzonda,Karadenizde olacak.Bak neler oluyordu..Sen kürt olsan be yazar,Türk olsan ne yazar.Ah ah varya..
    Cevapla
  • Utanç 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberin içeriğinde utanç verici üç olay var birincisi ilk araba içinde şöföre laf söyleyen dayı ikincisi dışarda telefonu elimizden düşürmeyen bizim gibi bir abla bu arada telefon kullanımında dünya birincisiyiz :)) kanıtlı ispatlı bir şekilde abla yolun ortasında oynayıp şöför kaldırmada beklemen lazım diyince durakta bekleyince geç geliyorsunuz diye bir cümle kullandı hala anlamını çözemedim :) son konu ise şöförün önüne kesen ... kişi ile arasında bende kürdüm dediği an şöföre bakış açım değişti kardeş bende kürdüm de bunu söyleme anacın ne Türk , Laz olunca serbesmi oturduğum binada Alevi var Türk var Laz var Biz varız eee bu nasıl bakış açısı ayar oldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.