Millilerimiz rakip tanımıyor

A milli futbol takımımız, Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıkları kapsamında Honduras'la oynadığı maçı 2-0 kazandı.

Millilerimiz rakip tanımıyor
Millilerimiz rakip tanımıyor
GİRİŞ 30.05.2014 05:11 GÜNCELLEME 30.05.2014 05:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

EURO 2016 hazırlıklarına erken start veren A Milli Takımımız, Amerika kampının ilk maçında Honduras Milli Takımı'yla karşılaştı.

TSİ 03.00'de başlayan Washington'daki RFK Stadyumu'ndaki mücadelede A Milliler rakibini, Mevlüt Erdinç (Dk. 70) ve Caner Erkin'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fatih Terim önderliğinde Avrupa turundaki ilk iki maçında Kosova'yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti'ni ise 2-1 yenen Milliler böylece 3. hazırlık maçında onuncu golünü atarak üçüncü galibiyetini almış oldu.

Ay-yıldızlılar mücadeleye Tolga, Tarık, Ömer, Hakan Balta, İshak, Ozan, Alper, Olcan, Hakan Çalhanoğlu, Olcay , Mustafa Pektemek 11'iyle başladı.

İlk yarısı 0-0 beraberlikle geçilen karşılaşmanın bu bölümüde Ay-yıldızlılar Hakan Çalhanoğlu'nun uzaktan utlarıyla rakip kaleyi yokladı.

İkinci yarıda Mevlüt Erdinç ve Caner Erkin'in oyuna girmesiyle hareketlenen Ay-Yıldızlılar, aradığı golü 70. dakikada Mevlüt Erdiç'le buldu.

Öne geçtikten sonra rakip kalede daha etkili olan Millilerimiz, maçın 83. dakikasında Caner Erkin'in sert şutuyla ikinci golü de buldu ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

Milliler böylece yaz kampında Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti maçlarının ardından çıktığı 3. hazırlık karşılaşmasını da kazanmış oldu. Milli Takım, pazar günü 21.00'de Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak ve 2 Haziran'da İstanbul'a dönecek.

Honduras: 0 - Türkiye: 2

Stat: Robert F. Kennedy Memorial Stadyumu

Hakemler: Roberto Garcia Orozco, Jose Luis Camargo Callado, Alberto Morin Mendes

Honduras: Noel Valladares, Brayan Beckeles, Victor Bernardez (Dk. 46 Osman Chavez), Maynor Figueroa, Emilio Izaguirre (Dk. 46 Mario Martinez), Jorge Aaron, Wilson Palacios (Dk. 67 Juan Pablo Montes), Andy Najar (Dk. 66 Marvin Chavez), Roger Espinoza, Jerry Palacios (Dk. 46 Rony Martinez), Jerry Bengtson

Türkiye: Tolga Zengin, Hakan Kadir Balta, İshak Doğan, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 46 Mevlüt Erdinç), Alper Potuk (Dk. 10 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan (Dk. 46 Caner Erkin), Ozan Tufan, Mustafa Pektemek (Dk. 84 Ahmet İlhan Özek), Olcan Adın (Dk. 46 Gökhan Gönül), Ömer Toprak, Osman Tarık Çamdal (Dk. 80 Adem Büyük)

Goller: Dk. 70 Mevlüt Erdinç, Dk. 83 Caner Erkin

Sarı kart: Dk. 62 Osman Chavez (Honduras)

YORUMLAR 6
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet Erkam kardes. Sabahin 5'inde kimseyi bulamadim. Editor kardese patladim ;)
    Cevapla
  • İLKER KARADAĞ 9 yıl önce Şikayet Et
    hondurasa. neden ders verelim ki anlamadım. honduras çok güçlüydü de bizim mi haberimiz olmadı.
    Cevapla
  • _erkam_ 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslantepeli kardeş. akşam bunları kimseyle konuşamadın galiba :) ya da sözünü falan mı kestiler? burda patlama yapmışsın :)
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Analiz 3. Macin Hakemine bayildim. Muthis mac yonetti. Oyuncular 'Kalk oyna' diyen bir hakem oldugunu hemen anladilar. Zaten bir ''ayarsizlik'' da bizim sahalarimizda calinmayan bir duduk yuzunden kendini atmalar, ziplamalar, aglamakli aglamakli feryatlar falan. Adam ceza sahasinda Messi'yi biciyor ama Messi (duduk calmadiysa) hemen oyuna devam ediyor. Ben bu konuda yuksek musaadenizle bizim Skor Medyasini da elestirmek istiyorum. Mac sonralari alakali-alakasiz aciklama yapan her yoneticiye bu kadar prim tanimamak lazim. Yok Flas haber, yok Olay aciklama falan. Yaw 'gri' pozisyonlarda bile garip bir reyting kaygisi ve kendi taraftarina sirin gozukme cabasi. Gereksiz mesguliyet iste. Bir uc bulup tutunarak artik Balansi saglamak lazim. Bakin Tribunlerde insan kalmadi. Bunun sucunu e-bilete atmak kolay is.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Analiz 2. Macin spikerini de (goller gelene kadar) cok begendim. Gayet olculu ve mantikli bir mac anlatisi vardi. Ne zamanki goller geldi, kendisini ''imparatore mimparatore'' falan filan havalarina sokmaya basladi. Tabi bu sadece spikerin ''hafif ayarsizligi'' degil, Turkiyedeki genel ''ayarsizlikla'' ilgili. Acun bir kutuyu yarim saatte acarsa, yayinci kurulus macin oynandigi anda ekrana reklam sokarsa, dizilerde-filimlerde araba markalari bile karartilirsa, Selcuk ve Burak sadece belirli bir grubun keyfine gore ''Dunya yildizi'' yapilirsa, Fatih hocaya 'Tebrikler hocam' demek yerine imparatore yagdanligi yapilirsa, spor programlarinda ''bu millet aptal, anlamaz'' misali her pozisyon 10-15 kere tekrar gosterilirse, takimlar elestirilme korkusuyla futbolseverlerden sansurlenircesine kacirilisa, e birakalim da spiker arkadas da biraz kendisini kaptirsin tabi. Ancak genel manada oldukca olumlu bir Futbol aksami, pardon gecesi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle