Fatih Terim'den Volkan açıklaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Volkan açıklaması
Fatih Terim'den Volkan açıklaması
GİRİŞ 02.09.2014 07:53 GÜNCELLEME 02.09.2014 10:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız'ın, hafta içinde hazırlık maçında Danimarka ile ve ardından Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda İzlanda ile yapacağı karşılaşmalar öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lig TV'ye konuk oldu.

İşte Terim'in açıklamalarından satırbaşları...

"Açıkçası, Volkan hatırladığım kadarıyla 62 defa milli olmuş. Çoğunda da Milli Takıma ben çağırmışım. Ve her zaman çağırmışım. Diğer futbolculardan Volkan'ın benim için hiç bir farkı yok. Bu karar onunda lehine olacak olan bir iştir. Bugün yok yarın burada olabilir. Bu konuyu polemik yapmaya gerek yok. Yarın da formda olduğu zaman kadroya alacağım. Bu sefer olmamasına karar verdim."

YORUMLAR 7
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    AL MELOYU VUR VOLKANA. İkiside aynı çamurdan. Bunların ki futbol oynamak değil çirkefliktir. Para fazla geliyor...
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali kardeşim. Volkanla melo arasında kavga mı oldu ki Terim taraf tutsun. Volkanın meloya vurdu. Kavga iki taraflı olur. Bu olaya meloyu çekemezsiniz. O maçta melo suçsuz. Melonun önceki hayatı o maçtaki olayı yargılamada kullanılamaz. Biri gelip seni dövse sen de önceleri kötülük yapan biriysen döven adamı polis alıp götürmeyecekmi. Hissi davranmayın. O maçta melo volkanı tahrik etse sataşsa ve volkan gidip vursa ozaman kavga olurdu ozaman hiçbi gsli de savunmazdı meloyu. Ama burada melo suçsuz. Dolayısıyla Volkan meloya değil galatasaraya yapmıştır o hareketi.
    Cevapla
  • Ali BULUT 9 yıl önce Şikayet Et
    Terim, tarafını belli etmiş... Melo ile Volkan arasındaki kavgada Fatih Terim Melo tarafını tutarak Çirkefliğe prim tanımış, GS tarafını tutmuştur. Fenerin yerinde olsam bütün oyuncuları Milli takımdan çekerim.. Terim nasıl Melo'ya sahip çıkmışsa Fener de Volkan'a sahip çıkmıştır..
    Cevapla
  • Simavi 9 yıl önce Şikayet Et
    "yarın burada olabilir". "Yarın burada olabilir" deme Hocam.O adam(!)ın hakkı SÜRESİZ KADRO DIŞI kalmaktır!
    Cevapla
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    GAYET NORMAL. BEN OLSAM FENERBAHÇEDEN HİÇ BİR OYUNCUYU ALMAM. Bir şartla alırım oda 6S ile oynayacakları maçlarda iyi oynamamak şartı ve kendi kalelerine gol atmaları şartıyla Fenerbahçe'den oyuncu alırım yoksa hiç bir oyuncusunu Milli takıma almam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle