Tekbir, zamana meydan okuyor

Klasik Tekbir çizgisinden ödün vermeden tasarlanan koleksiyonda tüm parçalar birbirleri ile uyum içinde sunuluyor.

Tekbir, zamana meydan okuyor
Tekbir, zamana meydan okuyor
GİRİŞ 16.09.2014 12:24 GÜNCELLEME 16.09.2014 12:24

Zamansız çizgileriyle zamana meydan okuyan Tekbir 2014/15 Sonbahar/Kış çekimleri için ünlü manken Larissa Gacemer objektif karşısına geçerek birbirinden özel pozlar verdi.

Göz alıcı renk ve desenler, sezonun olmazsa olmazı jakarlı trikolar, emprime elbise ve ipek tunikler üzerinde boy gösteren bu görüntüye, büyük çantalar eşlik ediyor.

Şimdi ve daima

Her dönem ve günün her saatinde... Net ve zamansız bir stil için, renk skalasının en asil tonları, bej, ekru, taba, kahverengi ve siyahlar, yumuşak kaşmir, tüvit ve ipek gibi asil kumaşlarla buluşuyor. Modern çizgiler, yeni sezonda da Tekbir’in modaya zamansız bakış açısını vurguluyor.

Siyah, bir kez daha vazgeçilmezliğini ispatlıyor. Tekbir Sonbahar/Kış 2014/15 koleksiyonunda farklı kumaş ve dokularda karşımıza çıkan modanın bu en favori rengine, yeni sezonda bordo, kahve, yağ yeşili, petrol mavisi, hardal sarısı, kırmızı ve saks mavisi gibi canlı tonlar eşlik ediyor. Beyaz ise her zaman olduğu gibi yine siyahı en iyi vurgulayan renk olarak karşımıza çıkıyor.

Her zaman şık

Günün her saati şık ve detaylarıyla farkınızı ortaya koyacağınız bir stil... Sade çizgileriyle dikkat çeken tunikler, aksesuarlarla zenginleşerek gündüzden geceye zahmetsiz bir geçiş sağlıyor. Kadife, ince yünlü ve ipeksi kumaşların tercih edildiği koleksiyon, Tekbir kadınının giyim stilini özetliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı