Sizi tarz sahibi yapacak 7 öneri

Size en çok yakışan parçalar ve bazı ufak detaylarla kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. İşte stil sahibi olma konusunda size birkaç öneri...

Sizi tarz sahibi yapacak 7 öneri
Sizi tarz sahibi yapacak 7 öneri
GİRİŞ 29.12.2014 14:05 GÜNCELLEME 29.12.2014 14:05

Kendi tarzınızı yansıtmak hiç de zor değil. Modaya uyarak giyinmek kimi zaman yeterli olmayabilir. Önemli olan kendi stilinizi yansıtabilmenizdir. Tabii bunu kendinize ve fiziğinize uyan parçaları kullanarak yapmalısınız. Aksi taktirde sonuçlar beklediğiniz gibi olmayabilir.

İşte stil sahibi olmanızı sağlayacak 7 öneri:

İnce kemerler

Kemer, belinizi daha ince göstererek hatlarınızı güzelleştirecektir. İster pantolona ister elbiseye ince bir kemer takmayı alışkanlık hainle getirin. Böylece daha zarif ve tarz görünebilirsiniz. Ayrıca ince kemerleri farklı bağlama yöntemleriyle kullanarak tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Yüksek bel pantolon ve kısa kazaklar

Düşük bel parçalar ve uzun tunikler yerine yüksek bel parçalar ve kısa kazaklar tercih edin. Böylece stil sahibi görünebilirsiniz. Ayrıca kısa kazaklar ve bluzlar sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Yüksek bel etek ya da pantolonlar da bacak boyunuzu daha uzun gösterecektir.

İçe sokulan gömlekler

Gömleğinizi dışarı bırakma gibi bir hataya düşmeyin. Tarz sahibi bir kadınsanız mutlaka gömleğinizi etek ya da pantolonunuzun içine koyun. Bu şekilde daha hoş görüneceksiniz.

Aksesuarlar

Kış aylarında şapka, bere ve şal gibi aksesuarları kullanarak tarz yaratabilirsiniz. Önemli olan kendinize yakıştırmanız ve kıyafetinizle aksesuarınızı tamamlayabilmenizdir. Aksi halde farklı parçalar birbirinden alakasız durabilir. Kazaklarınızda broş ya da kolye kullanabilirsiniz.

Bootie ya da diz üstü çizme

Kış aylarında kıyafetinize göre bootie ya da diz üstü çizmeleri tercih edin. Bacaklarınıza güvenmiyorsanız kesinlikle kısa bootie giyebilirsiniz. Etek ya da kısa elbiselerinizi diz üstü çizmelerle tamamlayarak stilinizi gözler önüne serin.

Bakımlı saçlar

Stiliniz ne kadar hoş olursa olsun saçlarınız bakımsızsa tarz sahibi olamazsınız. Bunun için her gün kuaföre gitmenize gerek yok. Doğal saç modelleriyle yüzünüze yakışan modelleri seçin ve kendiniz uygulayın. Örgülü saçlar tarz sahibi kadınların sık kullandığı saç modellerinden biridir. Ayrıca değişik saç aksesuarları kullanarak saçlarınıza değişik hava katabilirsiniz.

Bakımlı eller

El ve tırnak bakımını ihmal etmeyin. Düzenli olarak manikürünüzü yaptırın. Koyu renk oje kullandığınızda süresi geçmişse mutlaka ojenizi yenileyin. Kıyafetinizle ojeleriniz uyum içinde olmalı. Her kıyafetle kullanabileceğiniz Fransız manikürünü de tercih edebilirsiniz. Böylece elleriniz her zaman bakımlı görünecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!