Bahar trendi: Saç bantlarının geri dönüşü

Birkaç sezondur gözden düşen saç bantları bu sezon yeniden canlanıyor!

Bahar trendi: Saç bantlarının geri dönüşü
Bahar trendi: Saç bantlarının geri dönüşü
GİRİŞ 27.04.2016 14:04 GÜNCELLEME 29.04.2016 21:04

Artık podyumlarda, ünlü yıldızlarda sık sık gördüğümüz saç bantlarını, sen de bahar ve yaz aylarında tercih edebilirsin. İşte ilham alabilmen için önerilerimiz!

1.Düz görünüm

Kalın saç bantları, saçlarının yüzüne değmesini engellemeleri açısından sıcak aylar için ideal! Givenchy'nin İlkbahar-Yaz 2016 defilesinde de karşımıza çıkan kalın, siyah saç bantları, düz saç stiliyle birleşince ortaya çok hoş bir görünüm çıkıyor. Saçlarını düzleştirici ile düz bir görünüme kavuşturduktan sonra bakım yağı uygulayarak elektriklenmesini önleyebilirsin.

2.Hacimli görünüm

Saç bantları ve hacimli fönlü saçlar tam bir retro görünümü temsil ediyor! Ünlü oyuncu Blake Lively de kabarık fönlü saçlarını saç bandıyla tamamlamış. Sen de benzer bir görünüm için: Nemli saçlarına fön için bakım spreyi uygulayıp yuvarlak fön fırçası yardımıyla fön çekmeye başla. Fön çekerken, saçının uç kısımlarına geldiğinde fön fırçasını hafifçe kıvır. Fön işleminden sonra da saçlarının tepe noktasına krepe yapıp tara ve bandını tak.

3.Örgülü görünüm

Örgülü saçlarla saç bantlarının uyum içinde olacağını hiç düşünmüş müydün? Valentino defilelerinden birinde, ortadan ayrılmış, klasik örgü saç modeli ve siyah kurdeleli bantlar beraber kullanıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?