Çöl Kaplanı Kemal Merkit'e saygı

Trananatolia'da Kemal Merkit ile Wouther Varkaamp için saygı konvoyu yapıldı.

Çöl Kaplanı Kemal Merkit'e saygı
Çöl Kaplanı Kemal Merkit'e saygı
GİRİŞ 09.09.2012 15:00 GÜNCELLEME 09.09.2012 15:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Transanatolia yarışının üçüncü gününde yaşanan talihsiz sportif kaza sonucunda yaşamını yitiren Türk sporcu Kemal Merkit ile Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp anısına, organizasyonda mücadele eden sporcular "saygı konvoyu"na çıktı. Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Transanatolia yarışının üçüncü gününde yaşanan talihsiz sportif kaza sonucunda yaşamını yitiren Türk sporcu Kemal Merkit ile Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp anısına, organizasyonda mücadele eden sporcular "saygı konvoyu"na çıktı.


Antalya'da başlayan yarışın üçüncü günü olan 7 Eylül Cuma sabahı gerçekleşen kazanın ardından, organizatörler ve tüm katılımcıların ortak kararıyla Trananatolia Rally Raid'in devam etmesi kararı alındı. Yarışın 4. gün rotası olan Kapadokya-Aladağlar etabında süre tutulmadan tüm yarışçılar hayatını kaybeden arkadaşları anısına araçlarına siyah kurdele bağlayarak, peş peşe start aldı ve "saygı konvoyu" oluşturdu. Start almadan önce hayatını kaybeden pilotların aileleriyle tüm sporcular tek tek görüşerek taziyelerini bildirdi ve araçlarına Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp'ın fotoğraflarını yapıştırdı.


Kapadokya'dan Aladağlar Çamardı bölgesine gelen sporcular 9 Eylül sabahı Çamardı'ndan start alarak Transanatolia Rally Raid mücadelesine devam etti. Organizasyon, 11 Eylül Salı günü Alanya'da son bulacak.

(sporx)

 

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    çöl kaplanı türkiyeye bir madalya getirdimi bilmem ama ?. daha demin { sofuoğlu } süper motorsiklet yarışlarında birinci olarak bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırdı. bilmem nedendir bu sporcumuzdan fazla bahsedilmez. yoksa sofu çocuğu olduğu içinmi?
    Cevapla