Muğla

Fethiye'de turistler su parklarını doldurdu

12:28 26 Ağustos 2015
Fethiye'de turistler su parklarını doldurdu

Hava sıcaklığının 35 derece ölçüldüğü Fethiye ilçesinde, yaz sıcağından bunalan yerli ve yabancı turistler su parklarında serinliyor.

Tatilini ilçede geçiren turistler, Ovacık Mahallesi'ndeki su parkında keyifli dakikalar yaşıyor. Turistler, farklı boyut ve şekillerdeki su kaydıraklarından kayarak hem serinliyor hem de eğleniyor. Su parkı çalışanları da zaman zaman havuz başında güneşlenen turistlerin üzerine kovalarla buzlu su döküyor.

Su parkının müdürü Oğuz Bakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesisin heyecan arayan yerli ve yabancı turistlere hitap ettiğini söyledi.

Bakan, aktivitenin bol olduğu parkta yetişkin ve çocuklara yönelik özel yüzme havuzlarının yanı sıra sadece minik konukların yararlanabildiği yapay nehir bulunduğunu kaydetti.

Bunaltan sıcaktan kaçan turistlerin tesisi tercih ettiğini belirten Bakan, "Her yaş grubuna hizmet veriyoruz. Buzla yaptığımız aktivitelerle de turistleri hem eğlendiriyor hem de serinletiyoruz" dedi.

Tesisin ziyaretçilerinden Buse Habeş, su parkının sıcak günlerde eğlenip serinlemek için ideal olduğunu dile getirerek su kaydıraklarından kayarak adrenalini yüksek dakikalar yaşadığını söyledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.