Muğla

Genel seçime doğru

15:21 01 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti'de aday adaylığı sürecinin başladığını söyledi.

Küreci, gazetecilere yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimleri ile ilgili hazırlıkların sürdüğünü, aday belirleme sürecinin başladığını kaydetti.

Seçimlerde aday adayı olmak isteyenlerin 3 Eylül Perşembe gününe kadar il başkanlığında kurulan komisyona gerekli evrak ile başvurmaları gerektiğini belirten Küreci, adaylık aidatı için erkek adayların 5 bin, kadın adayların 2 bin 500 lira ödeyeceğini, engelli aday adaylarının ise ödeme yapmayacağını ifade etti.

Küreci, ülke olarak yeni bir seçime gidildiğini ve seçim sürecinin ilk basamağının da aday adaylığı süreci olduğunu vurguladı. 1 Kasım seçimlerinin kendileri için önemli olduğuna işaret eden Küreci, şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberliğin her zamankinden daha önemli olduğu bugünlerde biz de teşkilat olarak partimize aday adaylığı için yapılan her başvurunun bize güç katacağı düşüncesindeyiz. Muğla AK Parti İl Başkanı olarak aday adaylarımıza şimdiden milletin partisini tercih edecekleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek aday adaylığı sürecinde gerekse de sonraki süreçte partimize sağlayacakları katkının çok önemli olduğunu özellikle belirtmek istiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.