Muğla

Genel seçime doğru

18:04 04 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti'den Muğla Milletvekili adayı olabilmek için 20 kişi başvuruda bulundu

Muğla'da, 1 Kasım Genel Seçimi'nde AK Parti'den Muğla milletvekili adaylığı için 37 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

 AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda, 31 Ağustos'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin dün akşam itibarıyla sona erdiğini söyledi.

1 Kasım'da gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Muğla Milletvekili adayı olabilmek için hem genel merkeze hem de il başkanlığına 37 kişinin başvuruda bulunduğunu ifade eden Küreci, "Her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de partimize gösterilen ilgi bizi çok memnun etmiştir. Aslında aday adaylarımızın göstermiş oldukları ilgi partimizin milletimizde bulduğu karşılığın bir göstergesidir. Milletimiz çözüm olarak AK Parti'yi görmüştür" dedi.

Küreci, aday listelerinin 18 Eylül'de kesinleşeceğini dile getirdi.

Tüm süreçlerde aday adayları ve teşkilatlarının uyum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağını kaydeden Küreci, "Ben inanıyorum ki her bir aday adayımız bu görevi layıkıyla yerine getirecektir. Bu sebeple ben aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Her bir aday adayımızı bu isabetli kararlarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.