Muğla

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

23:15 29 Eylül 2015
AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı. 

Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda Milletvekili Hasan Özyer, Milletvekili adayları Nihat Öztürk, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş, Mehmet Tire ve İsmail Baykal ile İl Başkanı İhsan Küreci, Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz Belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı İhsan Küreci, 1 Kasım seçimlerinde iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini söyledi.

Seçim başarısı için kadın kolları başta olmak üzere tüm teşkilat olarak ilk günkü heyecanla çalışmaları gerektiğini ifade eden Küreci, "1 Kasım seçimleri belki de Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birisi olacak. Sadece Muğla’nın değil, ülkemizi ve istikrarı ilgilendiren bir seçim. 1 Kasım seçimleri eli kanlı terör örgütüne ‘terörist’ diyemeyenler ile bir hesaplaşma seçimi olacak" dedi.

Milletvekili Özyer ise 1 Kasım'da yapılacak seçimin Türkiye'nin istikrar seçimi olduğunu belirtti.

Ülkenin daha önce de koalisyonlardan çok çektiğini vurgulayan Özyer,  "3 dönem tek başına AK Parti iktidarının ardından 1 Kasım seçimlerinde de yine tek başına AK Parti iktidarı için çalışacağız. Türkiye çok güçlü olmak zorunda. Bunun için de güçlü ve tek başına bir AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Ben inanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde mutlaka AK Parti tek başına iktidara gelecek. Bizler bunun için çok çalışacağız" diye konuştu.

 Özyer, Türkiye’nin artık koalisyonlarla kaybedecek zamanı olmadığını, ülkenin güçlü olması için tek başına işbaşına gelecek bir hükümet tarafından yönetilmesinin şart olduğunu dile getirdi.

Özyer'in konuşmasının ardından milletvekili adayları da konuşma yaptı.

Programda milletvekili adayları birlikte fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.