Muğla

Muğla'da yat imalathanesindeki patlama

16:18 30 Eylül 2015
Muğla'da yat imalathanesindeki patlama

Milas'ta 8 Haziran'da çekek ve yat imalathanesinde meydana gelen patlamada yaralanan işçilerden biri, tedavi gördüğü hastanede öldü

 Muğla'nın Milas ilçesinde çekek ve yat imalathanesinde meydana gelen patlamada yaralanan işçilerden biri, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Güllük Mahallesi'nde Muğla Büyükşehir Belediyesine ait yat imalat ve çekek yerindeki bir deniz taşıtında, bu yıl 8 Haziran'da meydana gelen patlamada ağır yaralandıktan sonra özel bir hastanede tedavi altına alınan Ardahan Yıldırım (23), yaşam mücadelesini kaybetti.

Yıldırım'ın cenazesi, Kırcağız Mahallesi'ndeki Bilal Habeşi Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Özel bir firmaya ait "barge" adı verilen deniz taşıtının tadilatı sırasında daha önce yapılan boya nedeniyle gaz yoğunluğu meydana gelmiş, spiral makinesinin çalışması sırasında yaşanan patlamada, işçiler Sefer Karayer (52), Volkan Tosun (23), Ardahan Yıldırım ve İzzet Seçkin (26) yaralanmıştı. İşçilerden Sefer Karayer, kazadan 21 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.