Muğla

Genel seçimlere doğru

13:24 03 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

 AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk, "Ben, Muğla'da yaşayan, aşını ekmeğini Muğla'dan kazanan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktım" dedi.

 Öztürk, Bodrum'da yaşanan sel nedeniyle Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u Bodrum ilçe teşkilatı üyeleriyle ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Öztürk, yaşanan sel felaketiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Yaşanan sel felaketinin ardından devletin tüm kurumları Bodrum'da üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Başta Muğla Valimiz Amir Çiçek olmak üzere, yetkiler sel sonrasında bölgede yaptıkları incelemeleri ilgili bakanlıklarla paylaştılar. Ben ve arkadaşlarım afetten etkilenen vatandaşlarımızla görüştük ve sorunlarını dinledik. Bodrum'a gönderilen afet yardımı da Bodrum Kaymakamlığının hesabına aktarıldı."

- "Afetin partisi olmaz"

İlçedeki işletmelerin sorunları ve çözümü konusunda görüşmelerde bulunduklarını kaydeden Öztürk, ortaya çıkan mağduriyetlerle ilgili tespitlerde bulunduklarını, ilgili kurumlarla vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

Öztürk, afetin partisi olmayacağını vurgulayarak, en büyük zararı Bodrum esnafının gördüğünü, selden mağdur olan tüm vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılması için de üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatınca yaşanan sürecin takipçisi olacağına işaret eden Öztürk, "Ankara'da yapılacak toplantıda sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na Bodrum'da yaşanan sel felaketi ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda bilgi vereceğim. Amacımız, yaşanan selden etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini sağlamak" diye konuştu. 

Öztürk, daha sonra partililerle biraraya geldi.

1 Kasım'da sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Öztürk, şunları söyledi:

"Ben Nihat Öztürk, olarak geldiğim yeri, birlikte görev yaptığım kıymetli teşkilat mensuplarımızı ve desteklerini her zaman hissettiğim Muğlalı hemşehrilerimi asla unutmayacağım. 1 Kasım'da Meclis'e gittiğimde sizlere hizmet eden bir milletvekili olacağıma söz veriyorum. Ben, Muğla'da yaşayan, aşını ekmeğini Muğla'dan kazanan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktım. Bu davanın lideri ile bu davaya gönül verenleri unutmadan 1 Kasım'da sandığa, milletimizin geleceği, devletimizin istikrarı, ülkemizin menfaatleri, ekonomik istikrar ve müreffeh ülkeler seviyesine çıkarmak için sahip çıkacağız. Sandığa, çocuklarımızın huzur içinde yaşadığı bir Türkiye için sahip çıkacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.