Muğla

Şehit ailesi, Başkan Gürün'ü ziyaret etti

17:50 05 Ekim 2015
Şehit ailesi, Başkan Gürün'ü ziyaret etti

Dağlıca'daki saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in ailesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti

 Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan ailesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Ziyarette, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen şehit babası Mehmet Ergen, kendilerini acılı günlerinde yalnız bırakmayan ve yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürün ise Türkiye’de yaşanan terör olaylarında birçok vatan evladını kaybettiklerini ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için sevginin, barışın arttırılması gerektiğini söyledi.

Gürün, acıların paylaşarak, birbirimize sarılarak dindirilebilineceğini belirterek, "Yaşadığınız acının tarifi yok. Hepimiz büyük bir aileyiz, bundan sonra Adnan’ı hatıralarıyla, saygıyla anacağız ve yaşatacağız. Ülkemizde yaşanan terör olaylarının bitmesi için sevgimizi arttırıp, kavgaları azaltmalıyız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.