Muğla

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen:

00:08 18 Ekim 2015
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen:

"Memur-Sen sağlıklı ve ihlaslı yürüyüşün adıdır, sadece kamu görevlilerinin değil, tüm mazlumların sesidir"

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, konfederasyonlarının sadece kamu görevlilerinin değil, tüm mazlumların sesi olduğunu belirtti.

Esen, Muğla Öğretmenevi'nde düzenlenen "Memur-Sen Türkiye Buluşması Toplantısı"nda, emeğin, ekmeğin, hakkın, özgürlüğün ve barışın mücadelesini verdiklerini söyledi.

Milletin değerlerini savunanların, hukukunu koruyanların yanında yer aldıklarını vurgulayan Esen, Türkiye'nin en ücra köşesinde bile örgütlü olduklarını, dünyanın her yerine insanlık taşıdıklarını ifade etti.

Esen, "öncü medeniyet, güçlü sendika, güçlü Türkiye için hedef 1 milyon üye" diyerek çıktıkları yolda, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu haline geldiklerini belirtti.

Memur-Sen'in sendikal anlayışının merkezinde insanın bulunduğuna işaret eden Esen, "Burada insan emeği, insan onuru var, saygın iş var. İlkemiz, doğrunun ve haklının daima yanında yer almak ve bize emanet edilen görevleri layıkıyla yerine getirmektir. Memur-Sen sağlıklı ve ihlaslı yürüyüşün adıdır, sadece kamu görevlilerinin değil, tüm mazlumların sesidir" diye konuştu.

Programa, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Önder Uçak da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.