Muğla

"Nikah memuru da şakaya tam şaka yapmış oldu"

12:13 07 Kasım 2015
"Nikah memuru da şakaya tam şaka yapmış oldu"

Muğla'nın Milas ilçesinde, nikah töreni sırasında memurun "Evlenmek istiyor musunuz" şeklindeki sorusuna "Hayır" yanıtı vermesiyle gündeme gelen damat İsmail Üstün, oluşan gergin havayı yumuşatmak için böyle bir şaka yaptığını, ancak nikah memurunun davranışıyla çok şaşırdığını söyledi.

Dilek ve İsmail Üstün çifti, nikah törenleri sırasında yaşadıkları olayı AA muhabirine anlattı.

İsmail Üstün, arkadaşlarıyla zaman zaman nikah sırasında damat ya da gelinin sorulan soruya "Hayır" yanıtı vermesi durumunda neler yaşanacağıyla ilgili sohbetler ettiklerini, olaya şaka yönüyle yaklaştıklarını ifade etti.

Kendisinin de nikah töreninin gerginliğinin etkisiyle ortamı yumuşatmak için şaka yapmak istediğini dile getiren Üstün, nikah memurunun gösterdiği tavıra ise çok şaşırdığını anlattı.

İsmail Üstün, "Nikah günü oraya vardık. Herkes gergin olduğu için 'ortamı yumuşatalım' diye bir şaka yapalım dedik. Nikah memuru da şakaya tam şaka yapmış oldu. Yine de sonucu tatlıya bağladık, her şey tatlı olmuş oldu. Eşimle mutluyuz, sevinç içindeyiz" dedi.

Gelin Dilek Üstün ise kendisinin de aynı şakayı yapmayı içinden geçirdiğini ama yapmadığını aktardı.

Üstün, "Ben de böyle bir şey beklemiyordum. Aslında ben 'Hayır' diyecektim, bir anda içimden geçti ama eşim önce davrandı. Eşim söyledi. Şu anda çok mutluyum. Hayalim gerçek oldu" diye konuştu.

Çift, 14 Kasım'da gerçekleştirilerek düğün törenlerine de nikah görüntülerini izleyen herkesi davet etti.

Milas Belediyesinde görevli nikah memuru, usul gereği "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz" diye sorduğu damat İsmail Üstün'den "Hayır" yanıtını alınca sinirlenmiş ve nikah salonunu terk etmişti.

Bir süre sonra salona yeniden dönen nikah memuru, çiftin nikahını kıymıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.