Muğla

24 Kasım Öğretmenler Günü

17:08 23 Kasım 2015
24 Kasım Öğretmenler Günü

 AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır" dedi.

Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletin her bir ferdinin öğretmenlere şükran borcu olduğunu kaydetti.

İlk emri "oku" olan bir medeniyetin mensupları olarak öğrenmenin ve öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunduğunu kaydeden Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev öğretmenlerimize düşüyor. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacak. Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Muğla'da görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.