Muğla

Kasım ayında deniz ve güneş keyfi

14:27 29 Kasım 2015
Kasım ayında deniz ve güneş keyfi

Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü Muğla'nın Fethiye ilçesinde vatandaşlar kumsalda güneşlenip, denize girdi

Fethiye'de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar kasım sonunda denize girdi.

İki gündür etkili olan yağışların ardından, hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü ilçede, vatandaşlar Ölüdeniz Mahallesindeki Belcekız Plajı‘nda denize girdi. Bazı vatandaşlar kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde oturup, kitap okudu.

Macera tutkunu vatandaşlar ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapıp Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı görme fırsatı buldu.

Paraşütçülerin yaptığı akrobasi hareketlerini sahilde gezintiye çıkan vatandaşlar ilgiyle izledi.

Ailesiyle kumsalda gezinti yapan Taner Güngör, iki gündür ilçede etkili olan yağışlı hava nedeniyle evlerinde kapalı kaldıklarını, havanın açmasıyla birlikte ailesiyle sahile geldiğini söyledi.

Fethiye'de adeta yazdan kalma bir gün yaşandığını kaydeden Güngör, "Böyle güzel havayı bulmuşken hafta sonu tatilinde stres atıyoruz. Birkaç gün önce denize girmiştim. Deniz suyu hala çok sıcak. Bugün de dalgalı olmasa girecektim" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.