Muğla

Fethiye'de özel sporculara "özel futbol maçı"

14:06 10 Aralık 2015
Fethiye'de özel sporculara "özel futbol maçı"

Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel sporculardan oluşan futbol takımı, Dünya Engelliler Günü kapsamında, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor ile maç yaptı

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi eğitim gören özel sporculardan oluşan futbol takımı, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor ile maç yaptı.

Dünya Engelliler Günü kapsamında yapılan ve Fethiyespor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım'ında oynadığı maçı, özel sporcuların takımı 17-9 kazandı.

Maç sırasında attıkları gollerle sevinen özel sporculara, okul arkadaşları ve öğretmenleri tezahüratlarla destek oldu.

Lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü Ahmet Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Günü kapsamında yaptıkları maçta, engelli sporcularla mutlu ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini söyledi.

Özel sporcuların hayata bakışı ve eğlenceli tavırlarının takım olarak kendilerini de çok mutlu ettiğini anlatan Yıldırım, "Onlarla sadece bir gün değil, yılın başka günlerinde de birlikte olmak istiyoruz. Yapılan bu etkinliğin, engellilerin yeteneklerini sergilemeleri ve topluma kazandırılmalarında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, çok güzel birtakım olmuşlar, maçta attıkları gollerle bize fark  attılar" dedi.

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu ise etkinliği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde düzenleyeceklerini ancak Fethiyespor'un yoğun programı nedeniyle bugün yapabildiklerini dile getirdi.

Fethiyespor'un duyarlılık göstererek tüm kadrosuyla etkinliklerine geldiklerini vurgulayan Koyunoğlu, bu tür programları sürekli tekrarlayacaklarını sözlerine ekledi.

Karşılaşmanın sonunda teknik direktör Yıldırım, özel sporcuları madalya ile ödüllendirip, Fethiyespor atkısı hediye etti.

Özel sporcular da hayranı oldukları Fethiyesporlu futbolcularla fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.