Muğla

Bodrum'daki trafik kazaları MOBESE kamerasında

13:45 03 Şubat 2016
Bodrum'daki trafik kazaları MOBESE kamerasında

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazaları, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı MOBESE Merkezi tarafından saniye saniye görüntülendi.

MOBESE kameralarınca kaydedilen trafik kazalarında birçok kişi yaralandı, bazı araçlar ise kullanılamaz hale geldi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Emniyet Kavşağı'nda yaşanan bir kazada, Milas istikametine seyreden bir otomobil, yoldan çıkarak orta refüje çarpıyor. Yolda zikzaklar çizen otomobilin, hızla yoldan ve kameranın açısından çıktığı görülüyor.

Gümbet Kavşağı'nda yolun sağına dönmeye çalışan otomobil, sağ şeritte seyreden motosikletle çarpışıyor. Kazada, motosiklette bulunan iki kişinin yere düştüğü görülüyor. Dakikalarca yerden kalkamayan iki kişiye çevreden geçen vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri durarak yardım ediyor.

Garajaltı Kavşağı'ndaki başka bir kazada ise hızla yoldan çıkan lüks bir cip, ilk olarak trafik ışıklarında bekleyen bir motosikletliye, ardından da bir yayaya çarpıyor. Motosikletlinin yere devrilerek hafif şekilde yaralandığı kazada, yayanın cipin çarpmasıyla ağır yaralandığı görünüyor.

Başka bir görüntüde de Paşatarlası mevkisinde elinde telefonla aracından inen taksi sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu aracı hareket haline geçiyor. Taksi şoförünün arkasından koşarak durdurmaya çalıştığı taksi, önünde seyreden başka otomobile çarparak duruyor. Maddi hasarın yaşandığı trafik kazasının adından aracı hasar gören kişilerin taksi sürücüsüne tepki gösterdiği dikkati çekiyor.

Hastane kavşağındaki diğer kazada da yolun buzlanması nedeniyle bir minibüs yoldan çıkıp orta refüje hızla çarpıyor. Çarpmanın şiddetiyle emniyet kemeri takılı olmadığı gözlenen araç sürücüsünün yola savrulup ağır yaralandığı, çevrede bulunan vatandaşların da yaralanan kişiye yardım etmeye çalıştığı göze çarpıyor.

Lise kavşağında bir kamyonet, önünde seyreden ve kırmızı ışığın yanması nedeniyle aniden duran bir araca çarpmamak için manevra yapıyor. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, kamyonetin üzerindeki bazı eşyaların aracın üzerine devrildiği kaydediliyor.

Yine aynı kavşakta karşı yönden gelen lüks bir cip, trafik ışıklarından karayoluna çıkmaya çalışan otomobile hızla çarpıyor. Kazada, sürücüler yaralanırken, araçlarda da ağır hasar meydana geliyor. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya ile motosikletli, lüks cipin kendilerine çarpmasından son anda kurtuluyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.