Muğla

Tatilcilerden yurt öğrencilerine anlamlı bağış

16:05 09 Şubat 2016
Tatilcilerden yurt öğrencilerine anlamlı bağış

Ortaca ilçesinde tatil yapan yerli ve yabancı turistler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Fethiye Sevgi Evi ve Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan öğrencilere 18 bin lira bağışladı.

Sarıgerme Mahallesi'ndeki Seno Sarıgerme Otel'de yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler için oluşturulan bağış kutusunda 18 bin lira toplandı. Düzenlenen törenle Otel Müdürü Eberhard Grauper, 18 bin liralık çeki yurt müdürü Mustafa Çakır'a verdi.

Grauper, gazetecilere yaptığı açıklamada, otelde her yıl sosyal sorumluluk adına çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Otelde oluşturulan bağış kutusuyla yetiştirme yurdunda kalan çocukların ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yardım topladıklarını anlatan Grauper, "Cömert davranan otel müşterilerimize bu anlamda çok teşekkür ederim. İşletme olarak faaliyette bulunduğumuz bölgemize imkanlarımız dahilinde katkıda bulunmaya özen göstereceğiz. Umarım yaptığımız katkıyla yurdun eksikleri giderilir" dedi.

Mustafa Çakır ise yapılan yardımdan mutluluk duyduklarını belirtti. Otel yönetimine gösterdikleri duyarlılık için teşekkür eden Çakır, "Bağışın miktarı bizim için önemli değil. Toplumda yardıma ihtiyacı olan insanları hatırlamaları bizim için oldukça mutluluk verici" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yurt yetkilileri Eberhard Grauper'e teşekkür belgesi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.