Muğla

Şehit er Dolançay için sahaya çıktılar

14:07 12 Şubat 2016
Şehit er Dolançay için sahaya çıktılar

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Er Vedat Dolançay anısına Bodrum'da futbol maçı düzenlendi.

İlçede devam eden Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası kapsamında, Cevat Şakir Asi Tayfa Mahallesi ile Çarşı Mahallesi takımı Bodrum Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.

"Asi Tayfa" takımı sahaya, Şehit Er Vedat Dolançay'ın fotoğrafının basılı olduğu tişörtle çıktı.

Yaşanan terör olaylarına tepki gösteren futbolcular, askere gitmeden önce Bodrum'da yaşayan ve çeşitli futbol müsabakalarına da katılan Şehit Er Dolançay'ı andı.

Takımdaki futbolculardan Fehmi Yavuz, Şehit Er Dolançay'ın ailesine moral vermek istediklerini anlattı.

Turnuvaya şehidin fotoğrafının basılı olduğu tişörtle çıktıklarını dile getiren Yavuz, "Böyle acı bir günde 'ailesine moral olur' diye düşündük. Umarım öyle de olacaktır. Futbolun içinde böyle güzel şeyler de oluyor" diye konuştu.

Takım kaptanı Ümit Kınalı da şehit er Dolançay'ın askere gitmeden önce Bodrum'da yaşamını sürdürdüğünü belirterek, Dolançay'ın çeşitli futbol turnuvalarında kaleci olarak oynadığını ifade etti.

Teröre tepki gösteren bir pankartla sahaya çıkan takım, karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Şırnak'ta 10 Ocak'ta şehit olan Vedat Dolançay'ın cenazesi, memleketi Van'ın Saray ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verilmişti

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.