Muğla

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şefkatlioğlu:

16:16 08 Mart 2016
Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şefkatlioğlu:

Bodrum ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonunca (TMF), nisan ayında üç şampiyonanın yapılacağı bildirdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un Enduro, ATV ile Su Jeti ve Flyboard şampiyonalarına ev sahipliği yapacağını söyledi.

Yarışmaların üçünün de nisan ayında yapılacağını ifade eden Şefkatlioğlu, "Bodrum için çok önemli bir organizasyonlar. Bu etkinliklerin Bodrum'a oldukça katkısının olacağını düşünüyorum" dedi.

Etkinlik tarihleri hakkında da bilgiler veren Şefkatlioğlu, şöyle konuştu:

"2-3 nisan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, 9-10 nisan ATV Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, 30 nisan - 1 Mayıs'ta da Su Jeti ve Flyboard müsabakaları yapılacak. Türkiye'nin bir çok bölgesinden sporcu ve seyirci bekliyoruz. Kalabalık bir grubun ilçeye geleceğini düşünüyoruz. Bodrum'da iyi yarışlar çıkartacağımızı tahmin ediyorum."

TMF bünyesinde dünya çapında yarışmacılar olduğunu da anlatan Şefkatlioğlu, Kenan Sofuoğlu, Rüzgar Razgatlıoğlu ve Can Öncü'nün bunlardan bazıları olduğunu kaydetti.

TMF'nin Türkiye çapında en başarılı federasyonlardan birisi olduğuna dikkati çeken Şefkatlioğlu, "Federasyonumuz Türkiye genelinde 70'e yakın organizasyon yapacak. Yurtdışında da organizasyonlar yapılacak. Federasyona devletimiz de gereken desteği veriyor. İnşallah böyle de devam eder" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.