Muğla

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yaptı

09:50 31 Mart 2016
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yaptı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı yöneticiler Milas ilçesinde düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla genelinde devam eden ve yenileri planlanan spor yatırımlarının değerlendirildiği toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, değerlendirmelerin 3 ayda bir farklı ilçelerde yürütüldüğünü söyledi.

Milas'taki gençlik ve spor yatırımlarına ilişkin bilgi de veren Öçalmaz, gençlik merkezi, tenis kortu ve Sakarkaya Mahallesi'ndeki halı sahanın tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

İlçede yeni bir spor salonu yapılacağı bilgisini veren Öçalmaz, "Ramazan ayından sonra spor salonu ile ilgili buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ciddi bir yatırım. Bazı eksiklik ve sıkıntıları vardı. Diğer mesai arkadaşlarımın desteği ve sayın bakanlığımızın, milletvekillerimizin desteğiyle bu sıkıntıları aştık. Sonuç itibarıyla da temmuz ayı içerisinde, oradaki mevcut spor salonumuzu yenilemek için en iyisini yapacağız." dedi.

Toplantı, ilçelerde devam eden faaliyetlerle ilgili bilgilendirmenin ardından son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.