Muğla

Muğla'da girişimcilik kursiyerleri sertifikalarını aldı

15:16 18 Mayıs 2016
Muğla'da girişimcilik kursiyerleri sertifikalarını aldı

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 27 girişimci adayına sertifikaları verildi.

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Muğla KOSGEB İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında iş hayatındaki atılımları desteklemek amacıyla uygulamalı girişimcilik kursları açıldı.

Kurslarda eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Törende konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, tüm kurumların vatandaşa hizmet için var olduğnu söyledi.

İnsanların yüzünü güldürmek, işlerini kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Çiçek, "Hangi makamda olduğumuzdan çok vatandaşımıza hizmet edebiliyor muyuz ona bakmalıyız. Makamlar gelip geçici şeylerdir. Ancak vatandaşa kalıcı eserler bırakabiliyorsanız o zaman o makamın hakkını vermiş olursunuz." dedi.

Vatandaşa önem vermeyen bürokratın görevini iyi yapmadığını vurgulayan Çiçek, "Vatandaşın parasına, siyasi görüşüne, cinsiyetine bakmadan vatandaşı severek ona hizmet götürmeliyiz. Önemli olan vatandaşa samimiyetle hizmet etmektir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere girişimcilik sertifikaları Vali Amir Çiçek ve protokol tarafından takdim edildi.

Törene, Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Dalaman Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk Çol, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, oda başkanları, kurum müdürleri,siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kursiyerler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.