Muğla

1. Bodrum Medya Çalışanları Bowling Turnuvası

14:44 20 Mayıs 2016
1. Bodrum Medya Çalışanları Bowling Turnuvası

Bodrum'da, "1. Bodrum Medya Çalışanları Bowling Turnuvası" düzenlendi.

İlçede görevli medya çalışanları, bu yıl ilk kez düzenledikleri turnuvayla yaz sezonuna "merhaba" dedi.

Oasis AVM'deki Bowling Salonunda bir araya gelen medya çalışanları, turnuvada rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Yaklaşık 20 gazetecinin katıldığı turnuvada, renkli görüntüler yaşandı. Üç tur halinde oynanan turnuvayı TRT Bodrum Muhabiri Selçuk Şimşek ve eşi Tuğba Şimşek kazandı.

Turnuvada ikinciliği Bodrumhaberpostası.com internet sitesi sahibi Uğur Yurtsev ve eşi Hülya Yurtsev çifti kazanırken, üçüncülüğü ise AA Bodrum Muhabiri Ali Ballı ile eşi Fatma Ballı elde etti.

Turnuvada mücadele eden gazeteciler bir sonraki gün ise Rixos Premium Hotel'in ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu. Turnuvanın ödül töreni ise Rixos Ada'da gerçekleştirildi. İlk üç dereceye giren gazetecilere birer gün Rixos konaklamasının ödül olarak verildiği turnuvada yarışmacılara plaket ve ödülleri Rixos Genel Müdür Yardımcısı Murat Gökmen tarafından verildi.

Gazeteci Tuba Ayhan ve Selda Öztürk'ün düzenlediği, Oasis AVM, Rixos Hotel ve Asya Matbaacılık'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya katılan Bodrumlu gazeteciler iki gün süren etkinliklerde doyasıya eğlenirken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da Rixos Ada'da kutladı.

Gazeteci Zeki Özkeskin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Bodrum'da özellikle yaz sezonunda yoğun çalışan medya mensuplarının moral ve motivasyonu için güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.

Özkeskin, "İlk kez böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluyuz. Bu tür etkinlikleri daha sık gerçekleştirerek aramızdaki birlik ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.