Muğla

Muğla Valisi Çiçek, Milas'ta incelemede bulundu

18:40 09 Haziran 2016
Muğla Valisi Çiçek, Milas'ta incelemede bulundu

Muğla Valisi Amir Çiçek, Milas ilçesindeki spor yatırımlarını inceledi.

İlçede yapımı tamamlanma aşamasına gelen gençlik merkezi, tenis kortunu gezen Muğla Valisi Çiçek'e Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz tarafından bilgi verildi.

Kullanım hakkı Milas Belediyesinden Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne geçen şehir stadyumu da inceleyen Vali Çiçek, ardından Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi'ndeki sporcularla bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Çiçek, spor tesislerinin özellikle gençler ve halkın kullanımına her zaman açık olduğunu belirtti.

Milas'tan çok sayıda milli güreşçi yetiştiğine dikkati çeken Vali Çiçek, Milaslılar'da spor yapma isteği olduğu sürece ilçedeki tesislerin sayısını artıracaklarını kaydetti.

Milas Spor Salonunun şartlarının kötü olduğuna işaret eden Çiçek, "Milas'taki spor salonumuzun durumunun ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. Teknolojiye uygun çok güzel bir spor salonumuzu bu yılın ortasında programa alıyoruz. Milas'a bin kişilik bir spor salonu yapacağız. Ulusal ve uluslararası müsabakaların yapılabileceği güzel bir salon yakında hizmete girecek." diye konuştu.

Çiçek, vatandaşları mümkün oldukça spor tesislerini kullanmaya davet etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.