Muğla

Engelli gencin havlu tasarımlarına Fenerbahçe'den talep

12:02 03 Temmuz 2016
Engelli gencin havlu tasarımlarına Fenerbahçe'den talep

Fethiye ilçesinde yaşayan ve Fenerbahçe taraftarı olan bedensel engelli Ulaş Yöntem'in (24) tasarladığı havlular, gelecek yıl Fenerium mağazalarında satışa sunulacak.

Amatör olarak tasarım işleri yapan Yöntem'in yaptığı çizimler, Fethiyespor taraftar grubunun dikkatini çekti. Taraftar grubu, Yöntem'den Fethiyespor için forma tasarlamasını istedi. Yöntem'in tasarladığı forma 2014-2015 futbol sezonunda Fethiyespor'un iç saha forması oldu.

Taraf grubundan Şenol Özçakıcı'nın yönlendirmesi üzerine Fenerbahçe için de forma, havlu ve tişört tasarlayan Yöntem'in çizimlerinden, havlu tasarımı beğenildi.

Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Yöntem'e havlu tasarımlarının gelecek yaz kreasyonlarına dahil edilip, üretiminin gerçekleştirileceğini bildirdi. Tişört tasarımlarının da güzel olduğu ancak üzerilerinde bazı değişiklikler yapılırsa daha iyi olacağı belirtildi.

- "Allah'tan başka bir şey dileyemezdim"

Yöntem, gazetecilere yaptığı açıklamada, engelli bir kişinin İspanya'da Barcelona'nın formasını numarasını tasarladığını duyduğunu ve bundan ilham aldığını söyledi.

Tasarımlarını amatör olarak yaptığını anlatan Yöntem, "Çizimleri yaptım ve gönderdim. Bir umutla bekledim ve umut dolu mesaj geldi. Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya maillime cevap vererek tasarımlarımı çok beğendiğini söyledi. Çok mutlu oldum. Allah'tan başka bir şey dileyemezdim. 2017 yaz sezonunda yapmış olduğum havlular Fenerium mağazalarında satılacak." dedi.

Yöntem, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu, hayata tutunma sebebinin de sarı lacivertli takım olduğunu kaydetti.

- "Kadıköy'e bir kez olsun gideyim"

Tasarımlarını kulübün kabul etmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Yöntem, "Dünyanın en büyük takımına tasarım yaptım. Yıllardır merak ediyorum. Kadıköy'e gitmek, futbolcularla tanışıp bir maç izlemek istiyorum. Hep söylediğim bir söz vardır. 'Cennete gitmeyeyim ama Kadıköy'e bir kez olsun gideyim.' En büyük hayalim bu." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.