Muğla

FETÖ'ye kızdı, soyadını değiştirmek istiyor

15:34 12 Ağustos 2016
FETÖ'ye kızdı, soyadını değiştirmek istiyor

iş adamı Nejat Gülen, Fetullah Gülen'e olan tepkisini göstermek için "Gülen" soyadını değiştirme kararı aldı.

Bodrumda restoran işleten 60 yaşındaki Gülen, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ ele başı Fetullah Gülen ile aynı soyadı taşımaktan dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Yaşanan darbe girişiminin ardından soyadını değiştirme kararı aldığını belirten Gülen, zor bir karar verdiğini ancak bunu uygulayacağını söyledi.

Gülen, "Geçmişim Manisa'da bellidir. Fakat bu yaşanan olaydan sonra, soyadımı değiştirmeye karar verdim. Utanç duyuyorum. Bu soyadını bir daha taşımak istemiyorum." dedi.

Bir kuruma gittiğinde adını ve soyadını söylediği zaman insanların yüzüne baktığını ve bundan da rahatsızlık duyduğunu anlatan Gülen, şunları kaydetti:

"Bu soyadından artık utanç duyuyorum. Ben artık karar verdim, bundan sonra bu soyadını taşımayacağım. Çok prosedür olacak kimlik, diploma, ehliyet, kaptan ehliyetim gibi bir çok değişiklik olacak. Ama bu zorluklara rağmen, bu çalışmayı yapacağım. Bu kararı aldığımdan dolayı gururluyum. Bu pis soyadını taşımak istemiyorum."

Gülen, Pazartesi günü Bodrum Adliyesi'ne giderek müracaatta bulunacağını ve soyadını "Ata" olarak değiştireceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.