Muğla

Bodrum'da çalınan lüks cip Kocaeli'de bulundu

15:55 29 Ağustos 2016
Bodrum'da çalınan lüks cip Kocaeli'de bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çalınan lüks cip Kocaeli'de bulundu.

Alınan bilgiye göre, 4 gün önce gece saatlerinde ev ve iş yerlerine girilerek hırsızlık yapıldığı ihbarı alan Bodrum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Kumbahçe Mahallesi'ndeki 3 ev ile bir iş yerine girerek cep telefonları, fotoğraf makinesi, ziynet eşyaları ile bir miktar parayı çalan 4 şüpheli, evde anahtarını buldukları ciple olay yerinden uzaklaştı.

İnceleme başlatan ekipler, zanlıların çaldıkları araçla İstanbul'a kaçtığını belirleyerek, bölgedeki güvenlik güçleriyle irtibata geçti. Takibe alınan aracın Kocaeli'de Plaka Tanıma Sistemi'ne (PTS) takılması üzerine ekipler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Hereke'de polis barikatını aşan zanlılar, Yarımca'da kurulan barikatla yakalandı.

Araçtaki E.D. (20) ile C.G. (19), gözaltına alındı. Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli'ye giderek iki hırsızlık şüphelisi ve çalınan lüks cipi teslim aldı.

Çalınan aracını geri almanın mutluluğunu yaşayan Reyhani Yeke, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmada emeği geçen polis ekiplerine teşekkür etti.

Hırsızlığın gece uyudukları sırada meydana geldiğini ifade eden Yeke, "Sabah uyandığımızda fark ettik. Kalktığımızda cüzdanlar ve araç yoktu. Polise bildirdik ve onlar da çok kısa bir sürede hem hırsızları yakaladılar hem de arabamı bana geri getirdiler." diye konuştu.

Yakalanan iki zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aranan iki şüphelinin yakalanması ve çalınan diğer eşyaların bulunması için çalışmalar devam ediyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.