Muğla

Saklıkent Kanyonu'nda "bayram bereketi"

15:07 15 Eylül 2016
Saklıkent Kanyonu'nda "bayram bereketi"

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çamur banyosu ve rafting gibi aktivitelerin yapılabildiği Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı'nda yoğun ilgi görüyor.

Tatilini Fethiye ve çevresinde geçiren vatandaşlar, Eşen Çayı'nın bir kolunun aktığı ve Bey Dağları'nın kaynak suyunun eklendiği Saklıkent Kanyonu'nu ziyaret etti.

Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü ilçede kanyona gelenler, soğuk suda serinledi. Çamur banyosu ve rafting gibi aktivitelerin de yapılabildiği kanyonun girişinde zaman zaman uzun kuyruklar oluştu.

Saklıkent Kanyonu İşletme Sorumlusu Durmuş Çot, gazetecilere yaptığı açıklamada, Saklıkent'e gelenlerin, Türkiye'nin başka yerinde olmayan eşsiz bir doğa harikasıyla karşılaştığını söyledi.

Kanyonda doğa yürüyüşü yapabilen misafirlerin ayrıca rafting, çamur banyosu ve farklı aktivitelere katıldığını anlatan Çot, "Bayram tatilinde beklediğimizin üzerinde yoğunluk oldu. İlk üç günde 15 ila 17 bin ziyaretçimiz geldi. Herkes buradan memnun ayrılıyor." dedi.

Adıyaman'dan gelen Mustafa Doğan, kanyonun çok güzel olduğunu ve keyifli bir bayram tatili geçirdiğini ifade etti.

Bölgeye tatil için ilk kez geldiğini belirten Doğan, "Kanyondan akan su çok soğuk. Kayaların oluşumu ise harika. Burayı herkes gelip görmeli." diye konuştu.

İstanbul'dan gelen Binali Gümüş ise kanyonu çok beğendiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.