Muğla

Milletvekili Öztürk, TOKİ'de incelemelerde bulundu

16:07 24 Eylül 2016
Milletvekili Öztürk, TOKİ'de incelemelerde bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe ilçesinde yapımına başlanan TOKİ konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Bin 106 TOKİ konutunun inşaat çalışmalarına başlanan bölgeyi gezen Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaat sahasını gezen ve işçilerle sohbet eden Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlı bir şekilde sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Muğla son 3 yıldır TOKİ'nin hayata geçireceği projeyi konuşuyor. TOKİ konularının inşaat aşamasına gelmiş olması sevindirici. Yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere geldik. Kamuoyunda malum bir hafta önce TOKİ'lerle ilgili 'olacak,olmayacak' diye bir takım haberler çıkmıştı. Biz de inşaatı yapan yüklenici firmanın yöneticileriyle alanda bir inceleme gezisi yaptık." dedi.

Öztürk, şöyle devam etti:

"Gördüğüm kadarıyla konutlar teslim tarihinden önce bitirilecek. Bu TOKİ projesiyle Muğla'mıza yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Muğla'ya ilk TOKİ yapıldığı zaman da bu çok konuşulmuştu. TOKİ'nin bölge için faydalı olduğunu ve sosyal bir yaşam alanı olduğunu herkes gördü. Özellikle şu an Muğla'nın bana göre temel gündemi TOKİ olmalı. Muğla kira marjının çok yüksek olduğu bir kent. Muğla bir öğrenci kenti. TOKİ'lerin yapılması Muğla'da yaşayan dar gelirli vatandaşlarımızın en büyük hayali. O yüzden bu projeyi çok önemsiyorum. TOKİ projesinin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Sayın Bakanımızla birlikte açılışını yaparız. Yapılacak kura çekiminde milletimizin mutluluğuna birlikte ortak oluruz. Fethiye, Bodrum, Marmaris, Yatağan ve Köyceğiz'de de TOKİ projelerimiz var. Söz konusu projeler de bölge mimarisine uygun şekilde hayata geçirilecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.