Muğla

"Üreten Muğla Buluşmaları" Toplantısı

16:31 27 Eylül 2016
"Üreten Muğla Buluşmaları" Toplantısı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Üreten Muğla Buluşmaları" Toplantısı, Milas ilçesinde gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle üreticiler, üretim aşamasında karşılaşılan sorunları değerlendirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, yaptığı konuşmada, Milas'ın kültür turizminde olduğu kadar tarımda da önemli bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi.

Milas'ta AK Parti'nin Akgedik ve Derince barajlarını faaliyete geçirerek, su sorunun çözdüğünü dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak iktidara geldiğimizde, verdiğimiz bir söz vardı, 'Pahalılık karşısında vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz' diye. Bunun için tarımda desteklemelere başladık. Sulama yatırımlarına önem verdik ki bunlar ürün maliyetlerinin düşmesinde önemli bir fayda sağladı. Bize 'tekne yakıtlarına destek veriyorsunuz ama çiftçiye destek vermiyorsunuz' diye eleştiriler yapıldı ama tarıma toplasanız tüm bunların iki katından fazla destek vermişizdir."

Öztürk, çiftçi haklarının sonuna kadar korunmasında ve çiftçinin zenginleşmesinde ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Muğla Teşkilatı Başkanı Kadem Mete de dünyanın en güzel coğrafyasında yaşadıklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.