Muğla

Hakkari'deki terör saldırısı

16:07 30 Eylül 2016
Hakkari'deki terör saldırısı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Yüzbaşı Özgür Özekin'in evine taziye ziyaretinde bulundu.

Fethiye ilçesi Tuzla Mahallesi'ndeki ziyarette, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Ege Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç ve AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer de bulundu.

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak'ın yaptığı duanın ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Çiçek, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, dirliği ve bayrağın dalgalanması için şehitler verildiğini söyledi. Milletin birlik ve beraberliğinin asla bozulmayacağını vurgulayan Çiçek, "Bayrağımız dalgalandığı, vatanımızın bütünlüğü sağlandığı müddetçe şehitlerimizin ruhlarını sızlattırmayacağız. Bu vatan bölünmeyecek. Bayrağımız dalgalanacak. Şehitlerimizin ruhu sızlamayacak." dedi.

Çiçek, şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu, şehit emanetlerinin her şeyin üzerinde olduğunu ifade etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise "Bu güzel vatanda yaşamanın bedellerini hep ödüyoruz. İnşallah en kısa zamanda da terörden kurtuluruz. Bugün bu ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bu şehitlerimiz sayesindedir. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.