Muğla

Gazetecilerden Vali Çiçek’e teşekkür belgesi

16:34 04 Ekim 2016
Gazetecilerden Vali Çiçek’e teşekkür belgesi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Valisi Amir Çiçek’e, 15 Temmuz olaylarında yürüttüğü çalışmalar için Teşekkür Belgesi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, 2014 yılında kurulan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından vatan, millet, bayrak ve birliğinin korunmasında görev yapanların başarılarını değerlendirmesinin motivasyonu arttıracağını kaydetti.

Gazetecilere, 15 Temmuz için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür eden Vali Çiçek, "15 Temmuz gecesi tarihe geçmiştir. O gece unutulmayacak. Gelecek nesiller 15 Temmuz gecesini okuyacaklar. 15 Temmuz gecesi ,her şeyden önce demokrasi, devletimizin birliği, istikbalimiz, istiklalimiz yok edilmeye çalışıldı." dedi.

Muğla ve Marmaris’te demokrasi ateşinin sönmemesi için vatandaşların, basın mensuplarının ve yöneticilerin el birliği ile tek güç olduklarını hatırlatan Çiçek, "Biz buradan darbecilere fırsat vermedik. Darbeciler amaçlarına ulaşamadı ve yakalanarak adalete teslim edildi. Bu hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan ise, 15 Temmuz ve sonrasında gösterdiği kararlı tutum ve koordineli çalışmalardan dolayı Vali Çiçek’e teşekkür etti.

Muğla ve ilçelerinin 15 Temmuz’da tek yürek olduğunu anlatan Kaytan, şöyle konuştu:

"15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti milli iradesi ve demokrasimize yönelik olarak gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi sonrası ülkemizin bölünmez bütünlüğü demokrasi ve millet iradesi adına sergilemiş olduğunuz kararlı tutum ve duruşunuz, Muğla basını ve halkı tarafından büyük bir takdir ve destekle karşılanmıştır."

Kaytan ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Muğla İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’ya teşekkür belgesi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.