Muğla

Vali Çiçek'in huzurevi ziyareti

16:42 04 Ekim 2016
Vali Çiçek'in huzurevi ziyareti

Muğla Valisi Amir Çiçek Abide-H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevindeki odaları tek tek gezen Vali Çiçek, yaşlılarla bir süre sohbet edip, onlarla birlikte pasta kesti.

Ziyarette sırasında devlet olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını belirten Çiçek, "Sizler bizim annemiz, babamızsınız. Bizler de sizin birer evladınız sayılırız. Sizleri sevip, hürmet etmezsek sizlere olan görevimizi yerine getirmemiş oluruz." dedi.

Yaşlıların, vatanın ve milletin en büyük değeri olduğuna vurgu yapan Çiçek, bu nedenle her fırsatta bir araya gelmeye çalıştığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve beraberindekiler huzurevi sakinleri tarafından yapılan cam boyama, ahşap boyama, dekoratif keçe çalışması, takı, boncuk dizme, örgü gibi çalışmaların sergilendiği sergiyi gezdi.

Valiye ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutan Vekili Numan Öksüz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.