Muğla

Marmaris'in bisiklet rotaları Hollanda'da tanıtıldı

18:57 13 Şubat 2017
Marmaris'in bisiklet rotaları Hollanda'da tanıtıldı

Marmaris'teki bisiklet rotaları ve Karya yürüyüş yolu, Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenen Bisiklet ve Yürüyüş Fuarı'nda tanıtıldı.

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kamil Önder, yaptığı yazılı açıklamada, Hollanda'nın Utrecht şehrinde bu yıl 11-12 Şubat tarihlerinde düzenlenen Bisiklet ve Yürüyüş Fuarı'nın, İsviçre, İspanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, ABD başta olmak üzere çeşitli ülkelerden 500 acente ve otel işletmesinin katılımıyla yapıldığını belirtti.

Belediye olarak fuarda Türkiye'nin Lahey Kültür ve Turizm Müşavirliğince oluşturulan alanda yer aldıklarını ve 2 günde 20 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda, sürdürülebilir turizm alanında katılımcılara Marmaris'teki bisiklet rotaları ile Karya yürüyüş yolunu tanıttıklarını dile getiren Önder, fuar kapsamında doğa turizmi üzerine çalışan Hollandalı firmalarla, uzmanlarla da görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Önder, fuara katılımdaki bir amaçlarının da diğer tatil merkezlerindeki doğa ve sürdürülebilir turizm uygulamalarını incelemek olduğunu ifade ederek, bu anlamda da temas ve araştırmalarda bulunduklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.