Muğla

Bodrum'da ele geçirilen kaçak içki ve tütün imha edildi

13:47 17 Şubat 2017
Bodrum'da ele geçirilen kaçak içki ve tütün imha edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisin geçen yıl ele geçirdiği gümrük kaçağı 2 bin 440 şişe içki ile farklı miktarlarda tütün ve tütün mamulleri imha edildi.

Alınan bilgiye göre, Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerinin, 2016 yılında ele geçirdiği gümrük kaçağı içki, tütün ve tütün mamulleri, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından KOM Grup Amirliğinden alınarak kamyonete yüklendi.

Ortakent Mahallesi'ndeki ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisine götürülen içki şişeleri, iş makinesi ve balyozla kırıldı. Tütün ve tütün mamulleri ise yakılarak imha edildi. Polis ekipleri gözetiminde imha edilen gümrük kaçağı ürünlerin 2 bin 440 şişe içki, 812 paket sigara sarma kağıdı, 395 paket sigara, 71 kilo 300 gram nargile tütünü, bandrolsüz muhtelif markalarda 28 kilo 300 gram tütün, 29 paket nargile aroması, 24 kilogram nargile kömürü ve 16 paket puro olduğu bildirildi.

Öte yandan polisin geçen yıl ele geçirdiği ve sahte olduğu değerlendirilen içkilerle ilgili işlemlerin devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.