Muğla

"Bodrum Belediye Başkanları" kitabı tanıtıldı

13:00 23 Şubat 2017
"Bodrum Belediye Başkanları" kitabı tanıtıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi belediye başkanlarının anlatıldığı "Bodrum Belediye Başkanları" adlı kitap tanıtıldı.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan ve içerisinde 1877 yılından günümüze görev yapmış merkez ve belde belediye başkanlarının biyografileri ile fotoğraflarının yer aldığı kitabın tanıtımı, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kitap tanıtım etkinliğine, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere, meclis üyeleri ve Bodrum'da görev yapmış eski belediye başkanları katıldı. Toplantıda, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Yayın Sorumlusu Fikret Hıdır, kitap hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Kocadon, Bodrum Yarımadası'na bir çivi bile çakan herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, "Hangi siyasi düşünceden, hangi görüşten olursa olsun, birlik beraberlik içinde birbirimize sarılabiliyorsak, birbirimizi öpebiliyorsak ve şakalar yapabiliyorsak işte güzel olan budur." diye konuştu.

Kocadon'un konuşmasının ardından sahneye davet edilen eski belediye başkanlarına, "Bodrum Belediye Başkanları" kitabı hediye edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.