Muğla

Türkiye Extrem Bodrum Festivali

22:19 25 Mart 2017
Türkiye Extrem Bodrum Festivali

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkiye Extrem Bodrum Festivali adıyla düzenlenen motor sporları organizasyonunda, magazin startının ardından sıralama turları yapıldı.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü (HMK) tarafından Türkiye'nin farklı bölgelerinden sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, Bodrum Belediye Meydanı'nda magazin startı verildi.

Vatandaşların ilgiyle izlediği start öncesi şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin ilçenin sosyal ve sportif hayatı ile tanıtım ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü belirtti.

Organizasyona ev sahipliği yapan HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu da, "Böyle bir etkinlik olması Bodrum için çok güzel. Türkiye extrem sporcuları burada. Bodrum'a bir festival kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Festivale 126 araç katıldı." diye konuştu.

Motor sporları ve adrenalin tutkunlarını Bodrum'da bir araya getirmenin yanı sıra ilçe turizmine de katkı sağlama amaçlanan organizasyonun en küçük sporcusu 9 yaşındaki Baran Bulut Kocaman da yurt dışındaki yarışlarda derece elde etmek istediğini söyledi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ magazin startında bir UTV'ye, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ATV'ye binerek kısa mesafeli bir sürüş yaptı.

Katılımcılar, yarın enduro, ATV, UTV ve cip klasmanlarında derece elde etmek için yarışacak, organizasyon yapılacak ödül töreni ile sona erecek.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.