Muğla

"Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" ödül töreni

12:36 28 Mart 2017
"Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" ödül töreni

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" protokolü kapsamında ödül töreni düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, özellikle madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını konu alan yarışmanın anlamlı olduğunu belirtti.

Törende öğrencilere seslenen Çiçek, "Bizler sizleri seviyoruz. Sizlere güzel şeyler aşılamak için çalışıyoruz. Okulda öğretmenleriniz, evde anne ve babanız, çarşıda ise amcanız, teyzeniz sizlere iyi birer örnek olmak için çalışıyor. Sizler de bunun bilincinde olun. Kötü alışkanlıklardan uzak durun. Bir defa kullanmayla bir şey olmaz demeyin. Bir şey bin şey getirir." dedi.

Yeşilay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci ise Yeşilay Şubesi olarak Muğla'da etkin şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından madde bağımlılığı, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını konu alan görsel ve edebi kategoride gerçekleştirilen yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında birinci olan öğrencilere ödülleri, Vali Çiçek ve protokol tarafından verildi.

Törene, Vali Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Muğla Yeşilay Şube Başkanı Şadi Pirci, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.