Muğla

Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi

16:19 22 Mayıs 2017
Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi

Muğla'da 13 Mayıs'ta 24 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı kazanın ardından, Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek ve Gönül Elçileri, tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti.

Kazanın ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam eden yaralılar ve refakatçi yakınlarına, Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek'in koordinasyonunda faaliyet gösteren Gönül Elçileri, psikolog, sosyolog, sosyal hizmet uzmanları ve din görevlileri destek veriyor.

Yaralılara ve yakınlarına psikolojik desteğin yanı sıra dini destek de veriliyor. Bu kapsamda yaralıların talebi üzerine kazada hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim hatmi yapıldı.

Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan ve Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya hastanede tedavileri devam eden kazazedelerle, hayatını kaybedenler için okunan Yasin-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim hatminin duasına katıldı.

Çiçek, devletin kazadan etkilenenlerin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

Kendilerinin de gönül elçileri olarak psikolog, sosyolog, sosyal hizmet uzmanı, din görevlisi gönüllüleri ile bu çalışmaları desteklediklerini belirten Çiçek, "Hepimizin bu ülke insanı için yapabileceği bir şeyler var. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.