Muğla

Bodrum'da "turizm taşımacılığı" toplantısı

15:35 24 Mayıs 2017
Bodrum'da "turizm taşımacılığı" toplantısı

Muğla'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı kazanın ardından, Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü ekipleri, Bodrum ilçesinde sürücülere yönelik eğitim toplantısı düzenledi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğünce, Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Raşit Tosun'un katılımıyla Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla turizm taşımacılığı ele alındı.

Toplantıya, Bodrum Emniyet Müdürü Haluk Baş ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel'in de aralarında olduğu, turizmciler ve servis sürücüleri katıldı.

Tosun, toplantı öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının yolcu taşımacılığı yapan araçlardaki güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutmak olduğunu söyledi.

Toplantıyı sadece Bodrum'da değil, Muğla'nın tüm ilçelerinde yaptıklarına değinen Tosun, "Tüm şoförleri kapsayacak şekilde, bu programlarımız devam ediyor. Özellikle emniyet kemeri olmazsa olmazlar içerisinde. Araç içerisinde bulunan herkes kemer takmak zorunda. Bu bizi hayata bağlayan nesne." dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda, güvenli sürüş teknikleri, şehirlerarası otobüs kullanan sürücülerin günde ne kadar araç kullanabilecekleri ve Türkiye'de yaşanan trafik kazalarının nelerden kaynaklandığı konusunda katılımcılara bilgiler verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.