Muğla

Türkiye Enduro ve ATV şampiyonaları

02:30 06 Ağustos 2017
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonaları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlayan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 3'üncü ayağı ile Türkiye ATV Şampiyonası'nın 2'nci ayak mücadelesi kapsamında ilk kez gece yarışı gerçekleştirildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonunca düzenlenen organizasyonda, Kızılağaç mevkisindeki parkurda sıralama turlarının yapıldığı ilk gün, hava karardıktan sonra süper test etabı mücadelesi başladı.

Enduro ve ATV'de ilk kez gece gerçekleştirildiği kaydedilen mücadelede sporcular, 2 kilometrelik ekstrem test parkurunda yarıştı. Enduroda 65, ATV'de ise 14 sporcunun katıldığı organizasyonda ayrıca, özel bir yarışla UTV sporcuları da ekstrem test parkurunda mücadele etti. 7 UTV'nin yer aldığı yarışta, 14.07.19'luk derecesi ile Ertuğrul Danişment birinci oldu.

Gece yarısında sona eren süper test etabının ardından düzenlenen törenle UTV mücadelesinde dereceye girenlere kupaları verildi.

Birinciye kupasını veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Önemli olan yarışma ruhu ile yarışmak ve mücadeleyi asla bırakmamak. Bütün arkadaşlar çok iyi performans sergiledi. İnanarak mücadele ettiler." dedi.

Kocadon, ilk kez gece yarışlarının Bodrum'da yapıldığına işaret ederek, emeği geçenleri kutladı.

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 3'üncü ayağı ile Türkiye ATV Şampiyonası'nın 2'nci ayak mücadelesi bugün sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.