Muğla

Muğla'da sonbaharda deniz keyfi

17:07 22 Kasım 2017
 Muğla'da sonbaharda deniz keyfi

Hava sıcaklıklarının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçelerinde yaşayanlar ve turistler, sonbaharda denize girmenin keyfini yaşadı.

Kavaklıdere ilçesindeki Göktepe Dağı'nın zirvesinin beyaza büründüğü Muğla'nın turizm merkezlerinden Marmaris, Bodrum ve Fethiye'de güneşli havayı fırsat bilenler, gezme, balık tutma ve denize girme fırsatı yakaladı.

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü ilçelerden Marmaris'te denize giren 68 yaşındaki Nafiz Saatçıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, suyun çok güzel olduğunu, yazın sıcaklığının denizde devam ettiğini söyledi.

Marmaris'te yaşamanın tadını çıkarttıklarını belirten Saatçıoğlu, "Marmaris dünyanın cenneti. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Güneş kendisini gösterdiğinde yaz kış hemen denizdeyiz." dedi.

Erhan Yağız da deniz ve güneşin güzelliklerini yaşadıklarını dile getirdi.

Güneşli havayı fırsat bilen Bodrumlular ve turistler de başta Kumbahçe olmak üzere Paşatarlası, Gümbet ve Bitez mevkisindeki sahillerde yürüyüş yaptı. Bazıları denize girerken bazıları kafelerde oturup güneşli havanın tadını çıkarttı.

Fethiye'de ise halk Ölüdeniz Mahallesi'ndeki ünlü Belcekız ve Kumburnu Plajı'nda denize girip, kumsalda güneşlendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.