Muğla

Bebek sahibi olmak için tedavi gördü, üçüz doğurdu

14:35 16 Ocak 2018
Bebek sahibi olmak için tedavi gördü, üçüz doğurdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, bebek sahibi olabilmek için tedavi gören bir erkek çocuk annesi, ikisi kız üçüz bebek dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Fethiye'de, 15 yıldır evli olan Hatice (33) ile İbrahim Tekelioğlu (36) çiftinin bir erkek çocuğu oldu.

Çiftin ikinci bir çocuk beklentileri gerçekleşmeyince, Hatice Tekelioğlu tedavi görmeye başladı.

Sonunda hamile kalan ve oğlunun ardından özellikle bir kız çocuğu olsun isteyen Tekelioğlu'nun ikisi kız, biri erkek üçüz bebekleri dünyaya geldi.

Aile çocuklara Ecrin, Ebrar ve Yunus Emre ismini verdi.

Anne Tekelioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kız bebek sahibi olabilmek için gördüğü tedavinin ardından üçüz bebeklerin kendisine sürpriz olduğunu söyledi.

Tedavi sürecinde ve hamileliğinde yanında olan herkese teşekkür eden Tekelioğlu, "Bebeklerimizin sağlıklı olmasını istiyorduk. Çok şükür sağlıkları yerinde kız bebek istiyorduk, üçüzlerimizin ikisi kız oldu. Çok mutluyuz." dedi.

Anneliğin çok güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Tekelioğlu, evlat sahibi olmak isteyen herkesin bu duyguyu tatmasını diledi.

Baba Tekelioğlu ise bebeklerinin sağlıklı olarak dünyaya geldikleri için çok mutlu olduğunu ifade etti. Üçüz bebek sahibi olmanın mutluluğunun tarif edilemez bir duygu olduğunu dile getiren Tekelioğlu şunları kaydetti:

"İnşaat işçisi olarak çalışıyorum. Eşimle kendi aramızda hep 'Nasıl geçiniriz?' diye şakalaşıyorduk ama devletimizin de desteği var. Şimdi sadece onların sağlığını düşünüyoruz. İnşaatlarda çalışıyorum ama artık bir gün daha fazla çalışacağım. Üçüzlerin giderlerini de bu şekilde karşılayacağım."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.