Muğla

Cenazede hakkını helal etmeyen adama seslendi!

08:41 28 Ocak 2018 10 Yorum Var
Cenazede hakkını helal etmeyen adama seslendi!

Damadın, kayınpederinin cenazesinde "Hakkımı helal etmiyorum" demesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Nihat Hatipoğlu, "Bunları cenaze namazına gelmeden konuşmak lazım" dedi.

Ünlü ilahiyatçı, son olarak Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kayınpederinin cenazesinde "Hakkımı helal etmiyorum" diyerek bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Muhlis Kocasarı'nın durumuna değindi.

"BUNLAR CENAZE NAMAZINA GELMEDEN KONUŞMAK LAZIM"
 
Helallik kavramının önemli olduğuna vurgu yapan Hatipoğlu, günlerce konuşulan olay için şu yorumu yaptı: "Ölmüş insan muhtaç insandır. Musallaya gelmiş isnan konusunda biraz daha titiz davranmamız gerekiyor. Sağlığında zararı olmuş olabilir. Bunları cenaze namazına gelmeden önce konuşmak lazım. Tabutla musalla taşına geldikten sonra bunları konuşmak hayat boyunca bir kavganın sebebi olabilir. Benim dediğim şu, ölüm olayı gerçekleşince haksızlığa uğrayanların haksızlıkları giderilmelidir."

 

 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Ah Nihat Ah 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihat saçmalamiș yine
    Cevapla
  • Hakann 6 yıl önce Şikayet Et
    Bendede var bu sıkınti bende aynısını yapcam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    adam helal etmedigini soyleyerek iyilik yapmis.en azindan geride kalanlar borcu odeyip helallesir.benim kaynanam vefat etti kime borcu var bilmiyoruz.helallik alamiyoruz daha kotu bi durum.
    Cevapla
  • TYTZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara bir reklam vardı tam yeri tam zamanı diye işte bu olayda tam yeri hoca insanları yanlış yönlendirme ben liste yapmışım gidip cenazelerinde tek tek hakkımı haram edecem ölmeden önce o kadar konuş fayda etmiyor hiç ölmeyecek gibi yaşıyorlar adam en iyisini yapmış zaten imam boşuna mi soruyor hakkınızı helal ediyor musunuz diye helal etmiyeeemmmm helal etmiyeemmmm kul hakkı yiyene
    Cevapla
  • Ömer Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere senin halal haram dan konuşmaman gerek 1aylik Ramazan şovu na 600 Bin₺alman halalmi
    Cevapla
  • Alabilir ,Ama??? 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir hocanin șu kadar miktarin üzerine cikamaz diye herhangi bir fetva yoktur. ,,ama hocanin bu kadar yüksek miktarlarda ücret almasi ,"Etik değildir,,
  • Ayıptır 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayla, Nihat hoca nın ne ilgisi var,? Hoca bildiğini söylüyor.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.