Muğla

"Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz" Projesi

11:31 13 Şubat 2018
"Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz" Projesi

Milas ilçesinde faaliyet gösteren Turkish Classic Car Murat 124 ve Milas Off Road grupları, "Engelsiz Yarınlara Sürüyoruz" Projesi ile klasik araçlarıyla engelli öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Turkish Classic Car Murat 124 kurucusu İbrahim Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 Şubat’ta yapılacak etkinliğin özel bireylere eğitim veren Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencilerine yönelik düzenleneceğini söyledi.

Engellilerin sadece yılın belirli dönemlerinde hatırlanmalarını doğru bulmadıklarını belirten Çelik, "Toplumsal gelişmede bu bireylerin de söz haklarının olduğunun unutulmaması gerekiyor. Yalnız bir gün, bir hafta değil, 365 gün kardeşlerimizin yanınızdayız diyerek ve bizlerden farklarının olmadıklarını hissettirerek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik." dedi.

Projenin grup üyeleriyle bu kapsamda hazırlandığını anlatan Çelik, Milas Off Road Grubu Başkanı Nevzat Geçgil ve grup üyelerinin de kendilerine destek verdiğini dile getirdi.

Etkinliğin 18 Şubat’ta düzenleneceğini belirten Çelik, "Etkinlik araçlarımızın konvoy halinde Menteş Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okuluna gelmesi ile başlayacak. Daha sonra okulda her aracımıza bir kardeşimiz ile refakatçisini de alarak şehir turu atacağız. Atapark'ta fotoğraf çekiminin ardından özel bireylerimizin güzel ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için Milas'ta faaliyet gösteren Mylasa 48 Restoran'da eğlencemiz olacak." diye konuştu.

Çelik, konser ve müzik dinletilerinin de olacağı etkinliğe vatandaşları da davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.