Muğla

Fethiyespor 85. kuruluş yıl dönümü kutlandı

13:35 23 Mart 2018
Fethiyespor 85. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Fethiyespor Kulübü'nün kuruluşunun 85. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Beşkaza Meydanı'ndaki törene, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Fethiyespor yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve sporcular katıldı. Kulübün 85. kuruluş yıl dönümünde, meydandaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, törende yaptığı konuşmada, kulüp armasının şanlı şekilde göklerde dalgalanmaya devam edeceğini söyledi.

Lacivert beyaz renklerden oluşan kulübün 85'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Ferizcan, ''85 yıllık bu çınar maalesef şu an pek istediğimiz durumda değil. Ligin bitimine kalan 7 haftada bu zorlu virajda bu şimşeğin onuru, Beşkazalı'nın dik duruşu tamamen sizlere emanet. Lütfen bu onurumuzu iyi koruyun, ona iyi sahip çıkın. Bu şehrin tüm heyecanı ilk günkü gibi hala yaşamaktadır. Sonuna kadar bu şehir size inanmaktadır.'' dedi.

Fethiyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Saatcı ise Fethiyespor'un şehrin üst kimliği olduğunu kaydetti. Saatcı, Fethiyespor'un ligdeki kötü durumdan kurtulması için her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.