Muğla

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

11:27 21 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Civelek, yayımladığı mesajında, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, demokrasinin temelinin atıldığı, Cumhuriyetin yapı taşı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını milletçe kutlamanın büyük onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Civelek, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, dünyada kutlanan tek çocuk bayramı olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, gelecek nesillere olan inancın simgesi olmuştur. Ülkemizin geleceği, ulusumuzun en değerli varlıkları çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık geleceğin güvencesidirler. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı her alanda iyi bir şekilde yetiştirmek, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak görevimizdir, sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan'ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yad ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.